تولیدی حلوا و ارده و روغن کنجد

واحد تولیدی آقای رزاقی
حلوا ارده غذایی بسیار مقوی است که مصرف آن بیشتر به صورت صبحانهاست و مواد تشکیل دهنده آن عبارتاند از: کنجد، شکر، تخم مرغ، هل و چوبک. در ساخت حلوا ارده از کنجد سابیده که به آن ارده گفته میشود و بصورت مایع میباشد استفاده میشود.
در این مطلب به تشریح خط تولید حلوا ارده یا حلوا شکری می پردازیم و روش تولید حلوا ارده یا حلوا شکری را بیان می نماییم .وطن اصلی کنجد هندوستان است که از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است.
ارده عبارت است از کنجد بدون پوست، نرم و کوبيده مخلوط با روغن خودش، به رنگ کرم يا زرد روشن که براي ساختن حلوا به کار ميرود. ارده فاقد هرگونه افزودني اعم از شيميايي و غيرشيميايي است و به عبارتي، صددرصد طبيعي است. تنها ماده تشکيلدهنده آن، کنجد است.
در حال حاضر چین بزرگ ترین تولیدکننده کنجد در دنیا است. در ایران نیز مقداری کنجد تولید می شود که بیشتر آن به مصرف تهیه روغن و حلوا ارده می رسد.
تولید حلوا ارده را میتوان در مقیاس نیمه صنعتی و صنعتی انجام داد که در طرح حاضر، تولید نیمه صنعتی این محصول به دلیل نیاز به سرمایه کمتر در نظر گرفته شده است. برای تولید حلوا ارده در مقیاس نیمه صنعتی باید یک کارگاه بهداشتی 100 متری داشته باشیم که یا باید چنین کارگاهی را بخریم و یا رهن کنیم.
واحد تولیدی حلوا و ارده در شهرک صنعتی سدید با مدیریت آقای رزاقی در حال فعالیت است که این شرکت صنعتی با تلفیق روش سنتی و صنعتی ضمن تولید محصول باکیفیت بازار خوبی در داخل کشور برای محصولات خود بدست آورده است.
تلفن تماس:09132417186